CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  11 aug 2020 - 03:08
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 378 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp No Limits

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.
. . .
3 februari: No Limits organiseert kaas- en wijnavond, vanaf 18 uur 369 x gelezen  
.
.
No Limits

Beste vrienden, leden en sympathisanten van percussie-ensemble No Limits,

 

Op zaterdag 3 februari verwelkomen wij jullie graag op onze kaas- en wijnavond vanaf 18uur in de Kampanje!

 

Wij hebben moeite noch inspanning gespaard om jullie het beste van het beste aan te bieden!

Wij werken dit jaar samen met Luc Van Der Stocken van O!Vin uit Londerzeel, een gediplomeerd wijnkenner die de gepaste wijnen voor ons heeft uitgekozen voor de kazen en vleeswaren die we aanbieden.

De kazen, die keuze hebben wij overgelaten aan mevrouw De Meyer. Ze heeft een uniek aanbod van kazen die ze met veel passie gaat zoeken in binnen- en buitenland, vooral bij kleine boeren.

De vleeswaren worden verzorgd door Pieter en Desi De Roy uit Londerzeel.

Dit alles bieden wij u aan in een gezellig kader om er een gezellige winteravond van te maken met vrienden en familie.

 

Muzikale groeten

Percussie-ensemble No Limits

 

 

 .
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 17 januari 2018
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
19 november: No Limits klinkt! 368 x gelezen  
.
.
No Limits

.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 17 oktober 2017
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
7 maart: No Limits organiseerde 22ste kaas- en wijnavond 1008 x gelezen  
.
.
No Limits

Op zaterdag 7 maart 2015 organiseerde Percussie-ensemble No Limits in samenwerking met De Kampanje hun 22ste Kaas- en Wijnavond. Deze avond is ondertussen een vaste waarde geworden voor zowel de muzikanten als voor menig sympathisant van het ensemble. De Kaas- en Wijnavonden staan gekend voor hun gezellige hoevesfeer, de verfijnde charcuterie, de romige kazen en smeuïge aangepaste wijnen. Het was weer heerlijk genieten van de unieke sfeer en het heerlijk buffet bij kaarslicht!

Bekijk de foto's in de galerij, of klik hier.

 

 .
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 10 maart 2015
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
No Limits: Historiek 2458 x gelezen  
.
.
No Limits

Drumband No Limits zag het levenslicht in 1992.

De slagwerkgroep maakte tot voor 1991 deel uit van de toenmalige Fanfare L’Union als ondersteuning van de fanfare tijdens optochten en concerten. Nadien begon het bij vele muziekanten te kriebelen om nog meer met slagwerk bezig te zijn. Het idee kwam op om een eigen muziekgroep op te starten. No Limits werd geboren!

De eerste formatie was een groep ritmische slagwerkers met enkele snaartrommels, basdrums en quads. Het muziekrepertorium was dan enkel van ritmische aard.

Na enkele jaren wou Charli Mosselman een nieuwe uitdaging. Hij startte met een Marching Percussion Band. Dit is een combinatie van melodische- en slagwerkinstrumenten die regelmatig gingen marcheren op straat. Met deze succesfolle formatie nam No Limits deel aan internationale stoeten. No Limits ging zo onder andere optredens verzorgen in Duitsland.

Het enthousiasme om melodische instrumenten te bespelen bleef maar groeien. Uiteindelijk werd in 2000 beslist om de stap te zetten naar een melodisch percussie-ensemble. De Marching Bells werden vervangen door Concert Bells, Concertmarimba’s en vibrafonen. Ook drumstellen en basgitaren kwamen achter het hoekje piepen. De nieuwe No Limits werd geboren.

De nieuwe formule van No Limits is een succes. Ze is No Limits ondertussen al diverse keren in de prijzen gevallen. In 2003 werd deze muziekgroep Provinciaal en Nationaal Kampioen in de eerste afdeling. Ook in 2006 mocht men deze prijzen in de wacht slepen. In 2010 werd ze laureaat in de eerste afdeling van de provincie Vlaams Brabant.

No Limits nam niet alleen deel aan diverse kampioenschappen maar organiseerde ook tal van succesvolle concerten. In 1999 organiseerde zij ‘It’s Time’. Het eerste grote concert van No Limits. In 2003 ging ze samenwerken met de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Londerzeel en zetten ze samen ‘Playing Together’ op de planken. De concerten van No Limits zijn altijd mooie avondvullende programma’s met muziek, maar ook met film en animatie.

Om de vier jaar neemt No Limits deel aan bevestigingstornooien van de provincie Vlaams Brabant.

Vanaf 2008: bekijk de algemene historiek onder ‘De Kampanje’. .
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 21 juni 2012
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
No Limits: Dirigent 2650 x gelezen  
.
.
No Limits

Het percussie-ensemble No Limits is al vanaf zijn ontstaan gedirigeerd door Charli Mosselman.

Charli kreeg zijn liefde voor slagwerk van zijn grote voorbeeld en muzikale vader Frans Van Regemoorter. Charli deed mee aan talrijke kampioenschappen waar hij meerdere eerste prijzen haalde met diverse verenigingen. Hij slaagde erin om drie maal Belgisch kampioen te worden met percussie-ensemble No Limits in de eerste afdeling.

Charli heeft jarenlang ervaring met de opleiding van jonge muzikanten. Niet alleen draait hij al tientallen jaar mee bij No Limits, ook heeft hij in diverse buurtgemeentes slagwerklessen gegeven.

Charli Mosselman is een dirigent die zowel jong als oud de kans geeft om zich te ontplooien tot sterke muzikanten..
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 21 juni 2012
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
No Limits: Wie zijn wij? 5922 x gelezen  
.
.
No Limits

Percussie-ensemble No Limits is een jeugdige muziekgroep met een voorliefde voor percussie. Ondertussen bestaat No Limits al 10 jaar en hebben de vijftiental muzikanten de muziekmicrobe nog altijd stevig te pakken.

Het muziekaanbod van No Limits is zeer gevarieerd, gaande van klassiek tot pop. Zo speelt No Limits onder andere werken van Bach, maar ook nummers uit bekende films en van bekende popsterren zoals Tina Turner, John Miles, Flashdance, Riverdance en dergelijke.

No Limits weet zowel jong als oud te bekoren. Ook de muzikanten variëren sterk van leeftijd. Zowel kinderen van 10 jaar tot vijftigplussers vinden hun hobby in No Limits.

In al die jaren is No Limits uitgegroeid tot een verrassende muziekgroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Zo is No Limits al enkele keren in de prijzen gevallen. In … werd zij Belgisch Kampioen in de eerste afdeling. Na deze overwinning kreeg de groep de smaak te pakken en nam ze nog meermaals deel aan dergelijke kampioenschappen. Ook in 2003, 2006 en 2010 mocht ze prijzen in de wacht slepen.

Deze kleine muziekfamilie staat al heel zijn levensjaren onder leiding van dirigent Charli Mosselman..
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 21 juni 2012
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be