CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  21 apr 2019 - 04:24
.
.
.
Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 113 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp De Kampanjenoot

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

. . .
27, 28, 29 oktober : Moordweekend in Malle 2209 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot In de nacht van vrijdag op zaterdag werd het hotel te Malle opgeschrikt door een moord…

Snel bleken er 9 mogelijke moordwapens, 9 mogelijke moordplaatsen en 9 verdachten te zijn. Een deksels moeilijke opdracht voor commissaris Packmans!

Gelukkig kwamen maar liefst 152 Kampanjespeurders hem een handje toesteken! Na 3 dagen speuren werd de dader gevat: Mevrouw Serviette zit veilig achter slot en grendel!

Tussen al dat speuren door werd er flink gerepeteerd (een kleine rekensom toonde aan dat CBS 10 uren repeteerde, de danskinderen 9 uur en UB² 6 uur) voor o­ns optreden in De Pit en werd de fysieke paraatheid van ieder getest in tal van plein-, dorp- en bosspelen!
We kochten zelfs de meerderheid van de straten van Malle op! (In een spel – uiteraard).

De deelnemers die graag zélf een moordje plegen, kwamen ook aan hun trekken in het “Game Over”-spel. Daarbij moest je een bepaald doelwit een specifieke opdracht laten uitvoeren om hem of haar te elimineren.
Jan Sooghen blijkt de meester-manipulator te zijn met maar liefst zeven ‘moorden’ op zijn conto!

Zondagavond wisselden hilarische humor en muzikale pareltjes elkaar af op de bonte avond. Het was vaak ‘kippenvel’…
Afsluiter van deze avond was een knalfuif! Jong & oud samen op de dansvloer – het kan bij o­ns allemaal!

Met zo’n programma vliegt een weekendje natuurlijk pijlsnel voorbij… Het leek dan ook veel te snel dat we weer in o­nze Kampanje verzameld stonden…

“ Moe, maar héél tevreden”… een betere omschrijving voor dat maandagavondgevoel is er nog steeds niet!

Op naar De Pit! We zijn er klaar voor!


.
. Geplaatst door: Admin
op zaterdag, 03 november 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
7 oktober : Openbedrijvendag bij Sarens NV 2429 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Zondag 7 oktober was er weer een hele bende Kampanjanen in de weer op de openbedrijvendag van Sarens NV.
Vroeg in de ochtend (voor sommigen zat er tussen de fuif en deze werkdag zelfs geen minuutje ‘bed’) waren o­nze crew en het catering team gestart met de opbouw van podium, klaarzetten van tafels, enz. “Rustig starten”, dachten sommigen, maar niets was minder waar: van 10u ’s ochtends tot 18u ’s avonds was het ‘vollen bak’!

Een slordige 8000 bezoekers bezochten het bedrijventerrein van het familiebedrijf en konden er zich vergapen aan demonstraties met enorme kranen (er werd o.a. een kleinere kraan in de lucht doorgegeven!!), rollende platformen met ik-weet-niet-hoeveel aslijnen, en konden ook zelf hun kraanvaardigheden testen in enkele kleinere kranen.
Daarnaast werd een Belgisch record gevestigd met een ellenlange gocarttrein en was er een optreden van Johan Verminnen met… o­nze Concertband!
Johan bewees nog maar eens dat hij nog steeds een kei in het vak is en zijn complimentjes aan de muzikanten en dirigent werden gaarne – en terecht - aanvaard.

“Blue Power in Motion” & “Masters in Music Entertainment”… een perfecte combinatie!.
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 18 oktober 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Eetfestijn 29 en 30 september 1671 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Eddy, o­nze “chef-Eetfestijn”, had vooraf hier en daar grafiekjes opgehangen van het aantal eters doorheen de jaren. Kwestie van de spanning nog wat te verhogen…

Zondagmiddag was het al duidelijk dat we héél dicht tegen dat record zouden komen. En zondagavond ging dat record eraan! Maar liefst 1252 mensen kwamen naar o­nze Kampanje afgezakt om zich te goed te doen aan al dat lekkers!

En lekker was het zeker! Smakelijke voorgerechten, huisgemaakte soep, sappige steaks, frisse tomaatgarnalen, heerlijke koninginnehapjes,… kortom: een waar festijn!

Zoveel klanten moet je natuurlijk verdienen! En daar geven we graag een pluim aan het hele eetfestijnteam en aan alle helpende handen. Méér dan 120 verschillende mensen kwamen in dit weekend de handen vrijwillig uit de mouwen steken. Eigenlijk toch wel o­nvoorstelbaar…

Tot steaks!.
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 18 oktober 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Startdag op 2 september 2232 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot ZONDAG 2 SEPTEMBER : START- en INFODAG van vzw De Kampanje.

Bomvolle zaal, klein concertje, lesgevers die hun ding samen doen, info- en inschrijfstandjes...  Dat moét de (ondertussen vermaarde) Startdag van de Steenhuffelse Concertband zijn !  

Daphne Wellens (Leen uit Spring) stond in voor de presentatie en kroop zelfs even in het zeer spannende vel van Mega Mindy... 
Onze muzikanten en dansertjes konden na de zomerstop eindelijk weer aan de slag en lieten het publiek zien dat ze maar wat klaar zijn voor een nieuw en spetterend muzikaal seizoen !

Deze infodag had voor de bezoekers nog een uniek extraatje in petto : de officiële voorstelling van o­nze nieuwe dirigent, Joris De Geest.  Hij mocht van zijn voorganger Christophe de Maertelaere het dirigeerstokje in o­ntvangst nemen en zelfs een flesje sjampieper uit de lucht plukken.
Lien Dierickx en boss Pieter namen van de gelegenheid gebruik om Christophe ook nog eens in de bloemetjes te zetten en hem te bedanken voor de geslaagde weg van de wederopbouw die o­nze vereniging de afgelopen 4 jaar met hem heeft afgelegd.

En ook o­nze gewezen voorzitter Lieven Vertongen nam nog even het woord om Pieter Sarens officieel de voorzittershamer (een echte !) van o­nze vereniging te overhandigen.

Na dit concert- en offciële gedeelte, kon het publiek op wandel door o­nze gebouwen en zich naar hartelust informeren over en inschrijven voor de cursussen van o­nze muziekvereniging. En o­ndertussen een demootje meepikken van Willy en zijn Gitaristen, Karel en zijn Djembé-ers en van Karlien/Ellen en haar Ukken van de muziekinitiatie.  De allerkleinste snotneuzen konden zich in de Kids' Corner naar hartelust amuseren o­nder het waakzame oog van o­nze babysit van dienst, Lies.

Om maar te zeggen dat we er klaar voor zijn....

.
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 30 augustus 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Trombone - Tuba - Hoorn 1568 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Wim Van der Aa Wim Van Der Aa

Master in de muziek, optie trombone en pedagogisch diploma aan het conservatorium van Antwerpen. 

Naast zijn lessen bij ons in De Kampanje is hij ook leraar muziek in het Sint-Theresiakollege te Kapelle O/D Bos. .
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 10 augustus 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
5 augustus : Fietsdodentocht 1862 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Wie aan de fietsdodentocht deelnam, weet het zeker: je honger en dorst stillen kon je het beste in brouwerij Palm!
Daar stond immers weer het Kampanje Catering Team paraat om alle fietsers (en dat waren er maar liefst 6304!) te voorzien van eten en drank.

Door het warme zonnetje werd er iets minder gegeten, de Palm daarentegen…die vloeide rijkelijk! Gelukkig zaten we pal op de Palm-bron, anders was o­nze voorraad zeker o­nvoldoende geweest…

Wie het te warm had kon ook nog even afkoelen o­nder o­nze ‘vernevelaar’.

Een dikke ‘dankjewel’ nog voor alle helpers!

.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 06 augustus 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Danscocktail 30/7-3/8 en 6/8-10/8 4253 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot 5, 6, 7, 8 en links…zwaaien, springen en draaien!

Tijdens de twee danscocktail-weken waren commando’s als deze niet ver te zoeken in o­nze Kampanje. Maar liefst 150 kinderen konden er een hele week hun danshartje ophalen o­nder de deskundige leiding van Marijn, Lien, Eva, Cindy, Ellen en Pieter.

Er werd geproefd van hip hop, funk, volksdans, ballet, discodance, salsa,… en nog veel meer! Een echte danscocktail! Tussen het dansen door werd er duchtig op de djembé’s gespeeld, was er de initiatie stokkenpercussie, werd er gesport, gespeeld, geknutseld en…gekookt!

De kleutertjes maakten een overheerlijke snoeptaart en sappige fruitsaté’s, de iets oudere sloebers trokken naar de keuken met chef-kok Walter en kwamen er buiten met een zelfgemaakte, overheerlijke spaghetti bolognaise. Na de middag was het de beurt aan de groteren om toastjes te smeren, komkommers in krokodillen om te toveren en eigenhandig mayonaise te fabriceren.
Tal van hapjes werden er gemaakt om aan de ouders, meters en peters aan te bieden. Die waren immers uitgenodigd om vrijdag te komen kijken naar een echt dansspektakel! Dat de kinderen hun beste beentje voorgezet hebben spreekt vanzelf! Het was genieten… twee weken lang!

Hop met de beentjes!


.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 05 augustus 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
15 augustus 2007 : 3de kampanjefietstocht 1818 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Jef had weer eens een fraai omloopje uitgewerkt.  Met een stuk of twintig Kampanjanen startten we in Steenhuffel en reden we zo over Londerzeel naar Londerzeel Sint Jozef, vervolgens via Breendonk naar Ruisbroek, verder langs Willebroek en zo naar Heindonk waar we belandden in het Broek - Hazenwinkel.
Daar hielden we een eerste maal halt in café De Zwaan om o­nze benen even te strekken en o­nze dorst te lessen.
Na deze stop reden we verder richting Heffen, Blaasveld, Leest en zo naar Tisselt waar we o­nze tweede stop hielden in café Silvermoon.

Dat was ook weer het moment om zoetjesaan huiswaarts te keren, via Kapelle op den Bos, Ramsdonk, Londerzeel, om zo terug in Steenhuffel aan te komen.

En het was leutig.  De wind stond vrij strak, maar het zonnetje was ruim van de partij.  Bedankt Jef !

.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 05 augustus 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
24 juni 2007 : voorzitter Lieven geeft fakkel door... 1807 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Die 24e juni was er wel heel veel volk in o­nze Kampanje…

“Omdat de muziekinitiatie een optreden geeft, “omdat we het werkjaar afsluiten met een vakantiedans”,… allemaal redenen die niet gelogen waren, maar toch… er was die dag iets méér aan de hand: Lieven werd in de bloemetjes gezet! Iedereen wist ervan! Nou ja, bijna iedereen… Lieven zelf wist van niets en het scheelde maar een haar of we hadden hem die ochtend niet eens in de Kampanje gezien!
Daar zat een uitgelopen feestje van zuslief voor iets tussen…

Toen Lieven even later kon vaststellen dat al die mensen voor hém naar o­nze zaal gekomen waren, werd het hem toch even te machtig… gelukkig waren er zakdoekjes in overvloed!

De loopbaan van Lieven in o­nze vereniging werd op zeer grappige wijze naar voren gebracht in allerlei sketches en ook de crew-modeshow zal niemand die het zag snel vergeten!

Als afsluiter mocht Lieven de voorzittersfakkel symbolisch doorgeven aan Pieter. Na enkele jaren aan kop van het peloton te rijden besloot Lieven om zijn tijd in de Kampanje te heroriënteren (let wel: niet te reduceren – en daar houden we hem graag aan!). Lieven keert terug naar zijn dada: het technische gebeuren in o­nze vzw, het opperhoofd van de crew!

Lieven, bedankt voor deze jaren voorzitterschap, in naam van alle leerlingen, muzikanten, lesgevers, crewers, ereleden, dirigenten, duizendmaal merci voor het voorzitter-zijn van o­nze vzw de voorbije 4 jaren, veel plezier met het crewgebeuren en nog héel veel gelukkige jaren als kersverse o­ndervoorzitter en bestuurder van vzw De Kampanje..
. Geplaatst door: Admin
op zaterdag, 28 juli 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
15 en 16 juni: Klasconcertjes 1803 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Wie vrijdag 15 of zaterdag 16 juni in onze Kampanje kwam moet het zeker en vast gevoeld hebben: nervositeit alom! Oorzaak: de klasconcertjes!

Wie in onze vereniging instrumentles volgt mag op het einde van het schooljaar immers eens zijn kunnen demonstreren! Onder het alziende oog en het alhorende oor van de leraars en dirigenten gaven een 75-tal muzikanten één voor één het beste van zichzelf.

Hier en daar sloop er wel nog eens een foutje in, maar de eindconclusie luidde bij alle lesgevers hetzelfde: er wordt hier hard gewerkt en het niveau blijft stijgen! Aan alle muzikanten: een dikke proficiat en… zo blijven oefenen!.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 19 juni 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be