CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  21 nov 2019 - 13:25
.
.
.
Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 160 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp De Kampanjenoot

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

. . .
15 augustus 2007 : 3de kampanjefietstocht 2000 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Jef had weer eens een fraai omloopje uitgewerkt.  Met een stuk of twintig Kampanjanen startten we in Steenhuffel en reden we zo over Londerzeel naar Londerzeel Sint Jozef, vervolgens via Breendonk naar Ruisbroek, verder langs Willebroek en zo naar Heindonk waar we belandden in het Broek - Hazenwinkel.
Daar hielden we een eerste maal halt in café De Zwaan om o­nze benen even te strekken en o­nze dorst te lessen.
Na deze stop reden we verder richting Heffen, Blaasveld, Leest en zo naar Tisselt waar we o­nze tweede stop hielden in café Silvermoon.

Dat was ook weer het moment om zoetjesaan huiswaarts te keren, via Kapelle op den Bos, Ramsdonk, Londerzeel, om zo terug in Steenhuffel aan te komen.

En het was leutig.  De wind stond vrij strak, maar het zonnetje was ruim van de partij.  Bedankt Jef !

.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 05 augustus 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
24 juni 2007 : voorzitter Lieven geeft fakkel door... 1983 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Die 24e juni was er wel heel veel volk in o­nze Kampanje…

“Omdat de muziekinitiatie een optreden geeft, “omdat we het werkjaar afsluiten met een vakantiedans”,… allemaal redenen die niet gelogen waren, maar toch… er was die dag iets méér aan de hand: Lieven werd in de bloemetjes gezet! Iedereen wist ervan! Nou ja, bijna iedereen… Lieven zelf wist van niets en het scheelde maar een haar of we hadden hem die ochtend niet eens in de Kampanje gezien!
Daar zat een uitgelopen feestje van zuslief voor iets tussen…

Toen Lieven even later kon vaststellen dat al die mensen voor hém naar o­nze zaal gekomen waren, werd het hem toch even te machtig… gelukkig waren er zakdoekjes in overvloed!

De loopbaan van Lieven in o­nze vereniging werd op zeer grappige wijze naar voren gebracht in allerlei sketches en ook de crew-modeshow zal niemand die het zag snel vergeten!

Als afsluiter mocht Lieven de voorzittersfakkel symbolisch doorgeven aan Pieter. Na enkele jaren aan kop van het peloton te rijden besloot Lieven om zijn tijd in de Kampanje te heroriënteren (let wel: niet te reduceren – en daar houden we hem graag aan!). Lieven keert terug naar zijn dada: het technische gebeuren in o­nze vzw, het opperhoofd van de crew!

Lieven, bedankt voor deze jaren voorzitterschap, in naam van alle leerlingen, muzikanten, lesgevers, crewers, ereleden, dirigenten, duizendmaal merci voor het voorzitter-zijn van o­nze vzw de voorbije 4 jaren, veel plezier met het crewgebeuren en nog héel veel gelukkige jaren als kersverse o­ndervoorzitter en bestuurder van vzw De Kampanje..
. Geplaatst door: Admin
op zaterdag, 28 juli 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
15 en 16 juni: Klasconcertjes 1981 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Wie vrijdag 15 of zaterdag 16 juni in onze Kampanje kwam moet het zeker en vast gevoeld hebben: nervositeit alom! Oorzaak: de klasconcertjes!

Wie in onze vereniging instrumentles volgt mag op het einde van het schooljaar immers eens zijn kunnen demonstreren! Onder het alziende oog en het alhorende oor van de leraars en dirigenten gaven een 75-tal muzikanten één voor één het beste van zichzelf.

Hier en daar sloop er wel nog eens een foutje in, maar de eindconclusie luidde bij alle lesgevers hetzelfde: er wordt hier hard gewerkt en het niveau blijft stijgen! Aan alle muzikanten: een dikke proficiat en… zo blijven oefenen!.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 19 juni 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
28 mei : jaarmarkt 2240 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Verdekke... toch iedere keer bang naar dat weerbericht luisteren.  Tijdens de processie konden we het droog houden... dat was al mooi meegenomen.  Dat de hemelkraan ook tijdens de jaarmarkt dicht bleef, was een geschenk uit de hemel.

Iedere keer zakt weer zo'n massa volk naar Steenhuffel af voor de jaarmarkt en dat is toch wel een unicum.  Je had het geparkeerde wagenpark in de omgeving eens moeten zien...

Kortom, blij dat o­nze Kampanje ook tijdens deze editie volop van de partij was.  Dit keer hielden we het sober Steenhuffels en lieten we de vedetten thuis.  Het publiek werd verwend met een mix van concertbandgeluid en jazzy klanken.  CBS en UB² toverden weer een paar fraaie stukjes muziek uit de mouw.
De jongens en meisjes van de dansgroep Gembada pakten op het zijpodium uit met enkele stevige dansnummers.

En omdat je van al dat kijk- en luisterplezier honger en dorst krijgt, waren o­nze Kampanianen druk in de weer met iedereen te voorzien van het gepaste natje en droogje. 

Weeral puik werk van al die helpende handen, waarvan sommigen die dag al heeeeel vroeg het warme dons waren  o­ntglipt om mee te helpen met de opbouw.

Dikke merci aan iedereen en tot volgend jaar !

.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 29 mei 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
27 mei 2007 : Jaarlijkse processie 1885 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Nooit zoveel naar de weerberichten geluisterd, de uren vooraf.  Die beloofden immers niet veel goeds...
Maar de weergoden hebben het blijkbaar goed voor met Steenhuffel... er viel geen lik uit de hemel. 
Fijn dus voor o­nze muzikanten en de andere processiegangers, want die maakten er traditiegetrouw een bont spektakel van.
Een leuk opwarmertje voor de jaarmarkt morgen, het hoogtepunt van het weekend...

.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 27 mei 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
16 mei 2007 : Maarten concerteert in Kampanje 2080 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Op woensdag 16 mei om 20u brachten Maarten Jan Huysmans (onze leraar saxofoon) en François Breger (een medestudent van Maarten) een try-out van hun examenconcert in de bar van o­nze Kampanje.

Op het programma:

So What, brother ?!
E. Gyselinck.
Portrait
J. Wiltberger.
Scrum
P. Vermeersch.
Garden of Love
J. Ter Veldhuis.
Grab it!
J. Ter Veldhuis.
Konzertstück für zwei Altsaxophonen
P. Hindenmith.

Op 24 mei doen deze solisten hun eindexamen in het conservatorium te Brussel.

Wij duimen voor Maarten en François ! Hun virtuositeit bezorgde o­ns alleszins kippenvel !!!

.
. Geplaatst door: Admin
op zaterdag, 19 mei 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
21 april 2007 : Kampanjequiz weer geslaagd 2056 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Onze jaarlijkse Kampanjequiz trok dit jaar weer een volle zaal.  Niet minder dan 42 ploegen hadden zich ingeschreven met de bedoeling een amusante avond te beleven én een fraaie score neer te zetten.
De straffe gasten van vorig jaar waren dit jaar nog straffer : Merbeek werd vorig jaar 6de en eindigde nu 2de en Kubelia viel vorig jaar net naast en dit jaar boenk op de hoofdprijs !  Proficiat !

En ook een proficiat aan de andere deelnemers die borg stonden voor een heerlijke avondje quizzen, aan de organisatoren voor alweer een vlekkeloos verloop en een superinteressante quiz, aan de muzikanten die live instonden voor de o­ndersteuning van bepaalde vragen en aan de vele helpers.

Op naar volgend jaar !.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 22 april 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
15/04 Muzikale felicitaties aan de vormelingen 2834 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Wie zondagochtend 15 april voorbij de kerk van onze parochie kwam moet meteen doorgehad hebben dat er iets feestelijks aan de gang was: de klokken luiden, er was een massa volk – allen op hun paasbest gekleed - én er klonk een aardig stukje muziek!


Die dag vierden een hele hoop Steenhuffelse kinderen hun vormsel en om deze jongelui nog eens extra te feliciteren was Jump uitgerukt! In hun fonkelnieuwe outfit (knaloranje!) brachten ze drie stevige nummers. Na dit kort maar geslaagd optreden werden de Jumpers nog op een dorstlessertje getrakteerd door hun eigen dirigent die zijn éérste Kampanje-verjaardag vierde! Hopelijk komen daar nog véél verjaardagen bij, Joris!


Hou onze Jumpers de komende weken maar in het oog, want zij hebben nog tal van andere projecten op stapel staan!.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 16 april 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
10-11 maart 2007 : Bestuur op Bezinning 3652 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Op zaterdag 10 maart trokken wij met het bestuur van VZW De Kampanje naar een piepklein dorpje in de buurt van Bergen om o­ns daar een weekend lang te gaan bezinnen.

We wilden als bestuur de huidige knelpunten detecteren en oplossen, en, voor zover mogelijk, de toekomstige strategie bepalen van o­nze vereniging.

In verscheidene sessies werden een aantal thema's besproken die hebben geleid tot een aantal doelstellingen en beslissingen. We somden ook een lijst op van alle activiteiten die jaarlijks op o­nze kalender staan (opleidingen, activiteiten die rechtsreeks te maken hebben met muziek of activiteiten eigen aan o­nze vereniging).

Missie: We willen een muziekvereniging zijn met een sociaal en cultureel karakter, waarbij muziek centraal staat. De leden en muzikanten moeten plezier beleven aan muziek en in de omgang met elkaar. We willen een hoge kwaliteit nastreven.     

Klemtonen: Realisaties die hoogstaand zijn en voldoening geven, gebaseerd op een sterke organisatie en gedragen door een sterke logistieke ondersteuning. Diversiteit en vernieuwing staan centraal. De jeugdwerking is zeer belangrijk. Alle leden en muzikanten moeten zich goed voelen in o­nze vereniging. In het bovenstaande willen we uniek zijn.

Deze informatie stelden wij op vrijdag 30 maart voor aan al wie met o­nze vereniging betrokken is.

.
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 11 april 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Vrijwilligers bij De Kampanje 4575 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot [Voor meer info: helpen@dekampanje.be]

Vrijwilligers zijn één van de belangrijkste pijlers van onze vereniging. Zonder onze helpende handen zouden wij nergens staan.

Vrijwilligers en de vereniging waarvoor zij werken hebben ook een aantal rechten en plichten. Die zijn onlangs ook wettelijk geregeld. De wet voorziet dat de vereniging zijn vrijwilligers van één en ander informeert. Daarom deze pagina.

Indien je na het lezen hiervan (of juist daardoor) nog vragen hebt over je rechten en plichten als vrijwiller, dan kan je daarmee bij Mark Vandenbroeck terecht.

Wij willen echter verder gaan dan wat de wet ons oplegt. U vindt hier dus niet alleen de minimuminformatie die wij je moeten verstrekken, maar ook een boel andere inlichtingen die nuttig kunnen zijn..
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 20 maart 2007
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be