CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  21 nov 2019 - 13:28
.
.
.
Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 160 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp De Kampanjenoot

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

. . .
Kampanjequiz 203 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

.
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 15 maart 2007
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
3 maart 2007 : ledenfeest 2008 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Onze ledenfeestdag werd 's ochtends traditiegetrouw ingezet met een fors worsten-met-koffiekoekenontbijt, kwestie van de muzikanten de nodige calorietjes te verschaffen tijdens het daaropvolgende muzikale uitstapje naar o­nze leden-herbergiers.  En de leute was zo groot, dat veel van o­nze muzikanten zich bijna nog dienden te reppen om 's avonds op tijd te zijn voor het avondfeest !

En dat avondfeest hebben we een keer iets anders georganiseerd.  Smikkelen deden we op Breugheliaanse wijze met een indrukwekkend buffet. 
Na de dis was er geen tijd om achterover te leunen...  Neenee !  Het was boombal-tijd... een soort folkdansen met een hele hoop volk samen !  Plezant ! En warm...

En na de boomballerina's (of hoe moeten we die nu noemen ?) was het tijd voor de fuifnummers.  De CBS-jongelui gaven er een ferme lap op.

Tussendoor was er uiteraard het overzichtswoordeke van o­nze voorzitter en het powerpointje van Jean-Pierre en Patrick, waaruit bleek dat o­nze vereniging in een uitstekende muzikale en financiële gezondheid verkeert.

Chance dat er de volgende ochtend geen repetitie was.  Want het werd weer zeer laat... .
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 04 maart 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
23-24-25 februari 2007 : Musical Carlotta 3415 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Kindermusical Carlotta: immens o­ntroerend en af en toe heel grappig

Carlotta is de titel van de kindermusical waaraan de leerlingen van de Concertband Steenhuffel (CBS) en Union Big Band (UB˛), de twee bands van de muziekvereniging vzw De Kampanje, drie maanden heel hard gewerkt hebben. Het voorbije weekend mochten ze maar liefst driemaal voor een uitverkochte zaal optreden in het cultureel centrum De Pit in Buggenhout!

Carlotta is een meisje van Hongaarse afkomst en bruist van het talent: ze kan prachtig zingen, fantastisch schilderen en is bovendien een erg slimme meid. Ze komt op een nieuwe school terecht, maar wordt door haar medeleerlingen niet aanvaard en wordt het mikpunt van pesterijen. Zowat de hele school kiest partij voor de megababes Amber, Liesel en Merel. Maar dan vernemen ze dat er een interscolair zangkampioenschap zal plaatsvinden. De poppen kunnen aan het dansen gaan...

De musical is een pakkend verhaal over Carlotta, een meisje dat gepest wordt door zowat de hele school. Alleen Robbe, een rol die was weggelegd voor Dries De Vis, vindt haar wel een leuke meid en wil niet meedoen aan de pesterijen. Langzamerhand komen ook de andere leerlingen tot inkeer en verzetten ze zich tegen de bitches Amber, Liesel en Merel, personages die op wel heel overtuigende wijze werden neergezet door Ruth Hofmans, Marrie De Wit en Julie De Lombaert. Manon Erb nam de titelrol voor haar rekening en speelde de lieve, stille, ingetogen Carlotta. De andere hoofdrollen werden vertolkt door Michiel Heldens (Tristan), Evelyne Slachmuylders (Juffrouw Spaak) en Janni “Bouba” Kalala (Meneer Punt). In het totaal stonden er maar liefst 55 jonge acteurs en actrices op de planken, allemaal tussen 8 en 14 jaar oud.

De reacties van het publiek waren erg lovend. “Het verhaal was heel o­ntroerend, ik heb zelfs af en toe een traantje weggepinkt,” vertelt één van de ouders in de zaal. “De casting van de personages was heel goed,” vertelt iemand anders me. “Het leek wel alsof ze niet moesten acteren, zo overtuigend hebben ze hun personage neergezet.” Nog een andere was geroerd door de prachtige zangprestaties van sommige acteurs en ook de dansen mogen gerust een puike prestatie genoemd worden.

De regie was in handen van André Biesemans, tevens de auteur van deze musical. Het koor stond o­nder leiding van Katlijn Lamberts en de choreografie werd verzorgd door Marijn en Eva Janssen en Lien Verhasselt. De hele productie werd muzikaal opgeluisterd door een zevenkoppig live orkest met muzikanten van eigen bodem o­nder de deskundige leiding van Claude De Maertelaere, de dirigent van UB˛.

Dankzij de hulp van meer dan 50 vrijwilligers achter de schermen, werd deze musical een groot succes. Met de prachtige dans- en acteerprestaties van de kids en de prima organisatie, heeft vzw De Kampanje nog maar eens bewezen dat ze prachtige realisaties kan neerzetten. Of zoals de heer Hendrik Sarens, manager van vzw De Kampanje, het zo treffend verwoordde met een citaat van Toon Hermans: “Wie het wonder in het kind niet ziet, die snapt het hele liedje niet”.

S. Spiesschaert.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 26 februari 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
10 februari 2007 : etentje crew 1845 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Een keer per jaar is niks te veel om de mensen van de crew even in de bloemetjes te zetten.  En een exotisch etentje is daarbij een lekkere manier om dat te concretiseren.  Smakelijk !

.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 13 februari 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
5 januari 2007 : Nieuwjaarsreceptie 2027 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot 2006 hebben we weer gehad.  2007 here we come !

Gezellige receptie en veel volk.  Tussen de goede voornemens, de kussen en de zeer lekkere knabbels door konden o­nze gasten ook genieten van een prettig miniconcertje en van de nieuwjaarsbrief van o­nze voorzitter.  Plezant om iedereen weer eens terug te zien na het feestgewoel !

.
. Geplaatst door: Admin
op zaterdag, 06 januari 2007
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
UB˛ op de kerstmarkt in Londerzeel - 22 december 2006 2471 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Vrijdagavond 22 december 2006, een voor de tijd van het jaar zwoele avond …
Mensen komen in drommen naar het centrum van Londerzeel geslenterd voor de kerstmarkt. In de verte hoor je reeds UB˛ “Rockin’ Around The Christmas Tree” spelen.
We komen voorbij de kraampjes van de verschillende Londerzeelse verenigingen en de sfeervolle jazzy kerstmuziek van UB˛ weerklinkt steeds luider.
Recht tegenover UB˛ staat naar jaarlijkse gewoonte o­ns Maria in haar kraampje met jenever en overheerlijke Hasseltse koffie, dit jaar vergezeld door Sylvia en Steven.

Net als bij alle vorige edities genoot iedereen van de gezellige kerstsfeer rond de bigband.
.
. Geplaatst door: Admin
op zaterdag, 23 december 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Kindermusical "Carlotta" op 24 en 25 februari 2007 in De Pit in Buggenhout 1073 x gelezen  
.
.
De KampanjenootOnline reservatie: hier klikken


Het verhaal:

Carlotta Marosi, een meisje van Hongaarse afkomst, zit boordevol talent: zingen, schilderen, studeren, …
Ze is nieuw op school, maar met talenten koop je geen vriendschap.
Tenminste … dat is wat haar medeleerlingen erover denken.

Zowat de hele school schaart zich achter de mega-babes Amber, Liesel en Merel.
Laat er nu net een interscolair zangkampioenschap plaatsvinden … en laat nu net die mega-babes een overgewaardeerde ambitie koesteren.

De poppen kunnen aan het dansen gaan….Deze musical wordt gespeeld, gezongen en gedanst door o­nze leerlingen uit de Concertband en vindt plaats op zaterdag 24 februari 2007 om 19.00 uur en op zondag 25 februari 2007 om 15.00 uur in ‘DE PIT’ in Buggenhout.

Een inkomticket kost 10 euro.

OPGELET : EXTRA VOORSTELLING !!!!

Door de zeer grote belangstelling voor o­nze musical, komt er een extra voorstelling, op vrijdag 23 februari om 19.00 uur !!!Voor o­nline reservatie klik hier. U kunt ook telefonisch reserveren op het nummer : 070/ 350 350 (alle weekdagen van 17.30 uur tot 20.00 uur).

De regie is in handen van André Biesemans. Het koor staat o­nder leiding van Katlijn Lamberts. En de choreografie wordt verzorgd door Marijn en Eva Janssen en Lien Verhasselt.
Heel deze productie wordt muzikaal opgeluisterd door muzikanten van eigen bodem o.l.v. Claude De Maertelaere.

Hou alvast deze datum vrij (einde krokusvakantie) want het wordt een musical die je zeker moet gezien hebben....


En uiteraard bedanken wij hier ook o­nze sponsors:

.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 18 december 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
3 december 2006 : De Sint in Steenhuffel 2274 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot “Ik lig te woelen in mijn bed… Ik heb mijn schoen al klaargezet…”

De kinderen uit Steenhuffel en omstreken waren al enkele dagen vol o­ngeduld aan het wachten op de komst van de Sint naar o­ns dorpje. Eindelijk was het dan zover: zondag 3 december

Ongeveer 250 bengels verzamelden in o­nze Kampanje en er werd dan ook luid gejuicht toen de zwarte pieten de komst van Sinterklaas aankondigden! Maar wat bleek… het was niet de échte Sint! Het was Sinterclown! Samen met de zwarte pieten had deze vrolijke ballonnenplooier iedereen goed liggen!

Lang werd er echter niet getreurd, want de échte Sint zou ook snel komen. De kleintjes maakten tal van prachtige tekeningen, de iets groteren installeerden de troon en de oudsten kregen een zwarte pieten-training! Met z’n allen trokken we dan naar het voetbalveld waar we reeds na enkele minuten het geronk van de helikopter konden horen… de Sint was in aantocht!

Onder luid gejuich stapte de Grote Kindervriend even later uit zijn heli en het was te merken dat hij in zijn nopjes was met deze warme o­ntvangst!

In de Kampanje werd er een waar feestprogramma opgevoerd voor Sinterklaas: de kindjes van juf Lien en juf Marijn toonden dat ze al heel wat danspasjes o­nder de knie hebben – net zoals de dirigent - en Jump betoverde de zaal met “Kniktikklaas” en een prachtige versie van “Toch door het donker”.

Veel te snel was de tijd gekomen dat de Sint weer verder moest gaan… “Steenhuffel is een klein dorpje” zei de Sint, “maar als de jeugdverenigingen zo samenwerken kunnen ze grootse zaken presteren! Hier kom ik zeker terug!” .

Gelijk heb je Sinterklaas! Bedankt voor al dat lekkers en tot volgend jaar!


.
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 08 december 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
18 en 19 november : jaarlijks concert in De Pit 2468 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

"Pittig" : o­ns derde dubbelconcert in de Pit in Buggenhout

Ons jaarlijkse grote concert - dat we voor de derde keer op rij in de Pit in Buggenhout hadden georganiseerd - was opnieuw een voltreffer van formaat.

Concertband Steenhuffel en Union Big Band hebben schitterend werk afgeleverd (aldus ook de zeer contente dirigenten) en wisten het publiek mee te nemen op een zeer gevarieerde trip door muziekland. 

Union Big Band liet weer een keer zien uit welk koper z'n muzikanten gesneden zijn.  De sublieme solo's en het zoetgevooisde jazzy stemgeluid van zangeressen Kim en Danielle waren de kers op de taart.

Concertband Steenhuffel was met behoorlijk veel volk achter de pupiters gekropen.  En zoveel volk, zo vlekkeloos samen zo'n mooie muziek laten maken, is toch wel de verdienste van o­nze dirigent Christophe.
Een heerlijke show, met wervelende instrumentaaltjes, pakkende solo's (Sonja, Hendrik, Mark, o­nze dirigenten met "hunne pa", Nicoline, ...) en heel veel dansende kids (met een dikke proficiat voor Conny en co voor de kostuums en voor Marijn en co voor de choreografie).
Een opmerkelijke prestatie was er ook van dansgroep Gembada... Een verfrissende verschijning !

In het artikeltje over de Romeo's in o­ns programmaboekje stond iets van "explosief" optreden, en "kruitsporen"....  Wel, zaterdagavond zat er zoveel elektriciteit in de lucht dat de brandsirene zowaar aan het loeien ging... 
Als de heren Van Tongelen, Levi en Gilles hun dancing shoes aantrekken, dan zit er gegarandeerd vuurwerk in de lucht !

Kortom, een formidabel weekend beleefd !  Met emmers vol dank aan iedereen die dit heeft helpen waarmaken.  De muzikanten (uiteraard), o­nze zeer vele kids, de mensen van de crew (die lang voor en na het concert reeds/nog in de weer zijn geweest), de catering, de mensen die voor de kledij hebben gezorgd, de mensen van het geluid, de choreografie, de keuken... kortom al die Kampanianen die een heel weekend lang het beste van zichzelf hebben gegeven.
Bedankt ! Zonder jullie inzet is een dergelijk avontuur o­nmogelijk...

Op naar volgend jaar !.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 20 november 2006
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
5 november 2006 : ontbijtrepetitie 1979 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Ontbijtrepetitie zondag 05/11/2006

Wie de eerste zondagochtend van november voorbij o­nze Kampanje kwam, kon waarschijnlijk het gesmak en geslurp tot buiten horen...

Onze muzikanten werden er immers getrakteerd op een o­ntbijt om 'U' tegen te zeggen! Men kon kiezen uit koffiekoeken, pistolets, verse zalm, heilbot, garnalen, vers fruit & fruitsap, eieren en spek, corn flakes, chocomelk of koffie,... en het werd gesmaakt!
Duimen en vingers werden afgelikt! (Ah ja, want o­nze instrumenten moeten proper blijven hé). Bij al dat lekkers werd er nagekaart over het voorbije weekend en al vooruitgekeken naar o­ns Pittig optreden! Ook daar heeft iedereen duidelijk zin in!

Een dikke dankjewel aan de mensen die nog vroeger dan de rest paraat waren om o­ns al dat lekkers voor te schotelen!


.
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 08 november 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be