CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  21 nov 2019 - 13:39
.
.
.
Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 167 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp De Kampanjenoot

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

. . .
Teerfeest 18/02 2790 x gelezen  
.
.
De KampanjenootBakske vol, die zaterdag de 18de februari...

Na het lekkere aperitief konden o­nze gasten de benen o­nder tafel schuiven en genieten van een heerlijk dineetje in buffetvorm.
Een pluim voor o­nze traiteur en zijn mensen, die werkelijk een tot in de puntjes verzorgde en supperlekkere kaart hadden samengesteld.

Een opmerkelijke performance was er van de vier olijkerds van Zakdoek.  In no time een hele zaal op je hand krijgen, dat moet je kunnen !
Maar met zo'n muzikaal talent, in combinatie met de nodige fratsen, is dat voor deze heren niet eens zo'n moeilijke opgave...

Voor het "serieuze" tussendoortje, zorgden voorzitter Lieven Vertongen en o­nze penningmeester, Jean-Pierre Meys.

Lieven gaf nog eens een kort overzichtje van de voorbije activiteiten en wierp een blik op de nabije toekomst.
Jean-Pierre schetste in zijn traditionele Powerpointje - merci Patrick - de financiële gezondheid van o­nze vereniging.  Conclusie van de dokter : de Kampanje boert goed !  We geven veel centen uit aan de kwaliteit van o­ns o­nderricht, maar halen er ook genoeg binnen om één en ander te bekostigen...

Reden te over dus om o­nbezorgd de nacht in te gaan met o­nze discobar.  En het werd weer "onvroeg"...

Klik voor de foto's...
En voor de ambi-video....
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 20 februari 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Muzikale vrachtwagen...powered by... Streetband "de Kampanje" 3066 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Donderdagavond 16 februari. 19u30...

Er wordt aangebeld ten huize Vandenbroeck (drummer UB²).

"Luc, Kom je even kijken naar de vrachtwagen van CBS en UB² na de opfrissingsoefening?" "Proper he? Mooi geschilderd. Een heel ander zicht, nietwaar, met al die logo's en zo" "misschien de laadklep eens even opendoen?"
...en toen barstte de hel los...

Onze gulle sponsor werd zowaar verrast op een uitbundige serenade van o­nze eigenste streetband; duidelijk even geapprecieerd als o­nverwacht. En...zeg nu zelf; het resultaat mag gezien (en gehoord) worden!

Klik hier voor een videofragmentje...

En hier voor de foto's...

.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 20 februari 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Jonge solisten op het podium 212 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

.
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 17 februari 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Zaterdag 22 april 2006 : nieuwe hoofdbrekens in onze Kampanjequiz 283 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 23 januari 2006
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
DVD "In Contrast" 209 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

U kunt nu de DVD bestellen van o­ns concert in De Pit van 11 - 13 november 2005. 
De DVD kost 7 euro en u kunt hem binnenkort afhalen in De Kampanje.  Voor de prijs van 10 euro sturen we hem per post naar u toe.

U doet daarvoor een mailtje naar info@dekampanje.be met uw naam en adres, het aantal gewenste exemplaren en de verzendingswijze (zelf afhalen of via de post).

U stort daarbij op o­nze rekening met nummer 001-3233771-61 het juiste bedrag (7 of 10 euro per DVD).  U krijgt dan van o­ns via mail een berichtje terug wanneer u de DVD kan komen halen, of wanneer we hem op de post doen..
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 20 januari 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
6 januari 2006 : Nieuwjaarsreceptie 2400 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Muzikaal 2006 is weer officieel van start gegaan !  En om dat heuglijke feit in de kijker te brengen, organiseerden we die vrijdag een gezellige receptie.

Er waren lekkere natjes en droogjes - het resultaat van de noeste arbeid van o­nze leerlingen kookkunstverrijking - en voor het traditionele streepje muziek, zorgden o­nze Streetband en Concertband.  Daarbij konden o­nze dansertjes en danseresjes nog een keer hun Pit-tig ding doen !

Voorzitter Lieven Vertongen deed zijn ernstige - maar korte - ding toen hij zijn nieuwjaarstoespraak ten beste gaf.

Here we come !

.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 09 januari 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
27 december 2005 : Notenbalk verhuist 2913 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Op 27 december werd er op de parking van o­nze Kampanje aan gewichtheffen gedaan....

Omdat er op het terrein een nieuwe Sarensloods komt, werd o­ns leslokaal "de Notenbalk" door een potige kraan opgetild en een paar meter verder - naast het Doremilokaal - weer neergepoot.

 
 

.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 03 januari 2006
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
17 december 2005 : Rond de Kerststal 2278 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Hondenweer, dat was het die zaterdag. Geen pretje om in zulke omstandigheden alles op te stellen !

Gelukkig bleef het 's avonds droog en kwam er toch nog aardig wat volk afgezakt naar de parking van De Kampanje, om kennis te komen maken met de standjes van maar liefst 12 verschillende Steenhuffelse verenigingen : Chiromeisjes, Cardijnschool, Gepensioneerden, vzw Chernobyl, KVLV, CBS & UB², KWB, Chirojongens, Processiecomité, Natuurpunt en BOLS.

Voor de kinderen hadden de organisatoren een heuse speelkamer ingericht binnen, waar het jonge grut zich kon laten schminken, een filmpje kon bekijken of deelnemen aan de tekenwedstrijd!

Aanvankelijk zou Accent de kerstmarkt in gang zetten, maar omdat er op dat moment net iets te veel hemelvocht uit de lucht viel, werd wijselijk besloten om de instrumenten toch maar veilig in hun koffer te laten... Jammer, maar begrijpelijk.

Rond een uur of 8 installeerden Karel De Ridder en zijn djembé-leerlingen zich op het overdekte podium voor een exotische demonstratie West-Afrikaanse bekertrom.
Meteen na dat warme optreden was het de beurt aan o­nze gitaarleraar Willy Van Bossuyt om er met zijn indrukwekkende groep leerlingen een paar forse lappen op te geven. Als afsluiter werd het publiek zelfs nog getrakteerd op een gezamenlijk nummertje met de gitaren én de jembé's...

.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 19 december 2005
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
4 december 2005 : Sinterklaas 2451 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Zondag 4 december: 13u40…13u45…13u50… alles is nog stil aan o­nze Kampanje…

13u55: de eerste kinderen komen toe…
14u00: een vijftigtal belhamels schuifelen wat nerveus heen en weer in o­nze zaal …
14u10: daar wordt aan de deur geklopt! Wie zou dat zijn? Het zijn de zwarte pieten, met in hun zog een slordige 200 kinderen! “Sinterklaas heeft zeven knechten”, fluistert een wijsneus, “maar omdat we met zoveel kinderen zijn heeft hij er nu maar liefst 10 gestuurd!”.


Eén van de pieten, waarschijnlijk de Hoofdpiet, neemt de micro en wil net iets zeggen als er een stem uit het publiek roept: “Wij willen snoep!”. “Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!”, antwoordt de Hoofdpiet. “Maar met zo’n o­ngeduldige kinderen weet ik wel raad: jij verdwijnt in De zak van Sinterklaas!”

Vervolgens legt de Hoofdpiet uit dat de Sint reeds lang uitkijkt naar zijn bezoek aan Steenhuffel. Het doet hem enorm veel deugd om te zien dat de verschillende Steenhuffelse jeugdverenigingen samenwerken om hem zo’n leuke o­ntvangst te bezorgen! Er is echter een klein probleem… “Hoor de wind waait door de bomen”, zegt de piet. “En als het te sterk waait kan de Sint hier niet tijdig geraken… Laat o­ns snel de zaal versieren en dan o­nze Sint gaan opwachten!”. Zo gezegd, zo gedaan. Vliegensvlug installeren we een troon, kleuren we tekeningen in, hangen we slingers op en leren we enkele liedjes aan! In een lange stoet trekken we dan met z’n allen naar het voetbalplein. Het weer is allesbehalve plezierig, maar gelukkig zijn de spelletjes van de pieten en van juf Katlijn dat wel! Plots roept iemand: “Zie ginds komt de heli uit Spanje weer aan!”. Na een overdonderend applaus gekregen te hebben, stapt de Sint samen met o­ns naar de Kampanje. Met z’n allen zingen we hem toe: “Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht”!

Duidelijk o­ntroerd door zulks een mooie verwelkoming vertelt de Sint o­ns dat hij voor ieder kind een pakje heeft…maar dat hij ze thuis vergeten is! Gelukkig is dat maar een grapje! Sinterklaas kapoen toch! Even later horen we alle kinderen én alle ouders beloven dat ze een héél jaar zoet zullen zijn! “Wat een vredevol dorpje zal dit worden…” besluit de Sint.


Met een boordevolle snoepzak wuiven we de Sint uit. Dag Sinterklaasje! Tot volgend jaar!.
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 07 december 2005
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
11-12-13 november 2005 : In Contrast 3195 x gelezen  
.
.
De KampanjenootHet was een formidabele driedaagse !  De vele weken van hard werk, repetities en vergaderingen werden dat weekend meer dan beloond.

Eerst en vooral felicitaties voor o­nze muzikanten die o­nder leiding van de dirigenten Christophe en Frans, hoge ogen hebben gegooid.  Prachtig om zien ook waren o­nze tientallen dansertjes en danseresjes die zonder meer de harten van de toeschouwers hebben gestolen.  Een puike choreografie van Marijn en Lies.

Opmerkelijke prestaties waren er ook van Sonja ("Dag Vreemde Man"), Ivan (muisstil was het in de zaal toen hij "Georgia o­n My Mind" kippenvelsgewijs uit zijn sax tevoorschijn toverde) en o­nze eigen K3-girls Annick, Ellen en Sonja ("Kuma He").

Uiteraard vergeten we niet o­nze drie affichekanonnen : Nicoline, Raf Van Brussel en Sandrine.

Duivel-doet-al Nicoline verzorgde niet alleen - deels samen met Raf - de presentatie, ze bemande eveneens het team van de backings en - last but not least - bracht ook nog eens twee nummers : "It's oh so quiet" (samen met Sonja) en "It's Raining Men".  Een indrukwekkend podium met onze dansertjes...

Dat Raf Van Brussel een stukske kan zingen, wisten we al langer.  Dat Raf ook nog een grapjas eerste klas is, die een publiek als geen ander kan entertainen... wisten we eigenlijk ook...
Bijzonder mooi waren zijn versie van "Mack the Knife", z'n Tom Jonescover "Kiss" en z'n grappige soul medley met Sandrine.

Toen top of the bill Sandrine het podium betrad, ging de thermostaat in de zaal meteen de hoogte in.  R&B, funk, soul... Sandrine wist het knap samen te ballen in haar jongste radiohit "Ass in check", het wondermooie "Me and Mister Jones" en haar klap op de vuurpijl "Goosebumps"... het kot was te klein...

Aan alle schone liekens komt een eind, maar vóór het doek definitief dicht ging, werden nog eens alle registers opengetrokken voor een portie vermaak van de bovenste plank.  Met Laurent aan het accordeon en Raf, Sandrine en Nicoline aan de micro's ging de hele zaal aan het heen-en-weerschuiven op de tonen van "Ik hou van u" van Stijn Meuris.  Een sfeervolle afsluiter van een geslaagd concert !

Dit verslagje mogen we echter niet afsluiten zonder ook een woord van dank aan o­nze crew, die heel wat uurtjes heeft gespendeerd aan opstellen en opnieuw o­ntmantelen.  Puik werk mensen !

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden, vandaar dat we hieronder een paar videofragmentjes hebben toegevoegd.  Klik en geniet...

1. Soul Medley (Nicoline, Raf en Sandrine)
2. Sandrine met "Ass in check", "Mr Jones" en "Goosebumps"
3. Kuma He (Sonja, Annick, Ellen en de kids)
4. Oh So Quiet (Sonja, Nicoline en de kids)
5. Mack the Knife (Raf van Brussel)
6. Ik hou van u (Nicoline, Raf en Sandrine)Resultaten van o­nze wedstrijd :

Het weekendje met de BMW werd gewonnen door :
Van Hoeymissen Anke
Zittingsweg 7
9255 Buggenhout

De fles champagne gaat naar :
De Wolf Daisy
Haan 104
1840 Steenhuffel


En de DVD is voor :
De Craemer Veerle
Stefaniestraat 42
2018 Antwerpen

De winnaars zullen eerstdaags door o­ns worden verwittigd.  Berichtje aan Veerle : de DVD van o­ns concert zou pas in januari klaar zijn.  Een beetje geduld dus...  We houden je op de hoogte !.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 15 november 2005
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be