CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  21 jul 2019 - 12:00
.
.
.
Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 85 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp De Kampanjenoot

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

. . .
26-28/10/2013: Kampanjeweekend in Malle 2351 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Niets is zo deprimerend als een te grote dagelijkse sleur… ook zo voor Sprookjesfiguren!

En dus trokken ze met z’n allen naar het Sprookjesbos in Malle om al die verhalen eens op te frissen. Maar… de Grote Boze Wolf, de Heks en nieuwkomer Darth Vader maakten gretig misbruik van de situatie. Gelukkig voor de Gebroeders Grimm stonden er 130 Kampanjanen klaar om de orde in Sprookjesland te herstellen!

Naast het helpen van de Grimms werd er natuurlijk ook nog druk gerepeteerd voor het concert in Bozar (Maar liefst 13u door CBS!) en op zondag kwamen ook alle 72 dansers een dag op om samen te oefenen. Gezellig druk, heet dat dan.

Tussen al dat uit-de-nood-helpen-en-repeteren door werd er ook nog gesport, gespeeld, gezongen, gequizd, gefotozoektocht en gepeperkoekenhuisjesbouwd.

Conclusie: topweekend en helemaal klaar voor Bozar! En toen kwam er een varkentje met een lange snuit… en dat leefde nog lang en gelukkig!.
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 01 november 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Uitslag ballonwedstrijd Start- en Infodag op 8 september 1701 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Onze Startdag-ballonwedstrijd kent z'n winnaar!

De ballon die de verste afstand heeft afgelegd (237 kilometer om precies te zijn, in het Nederlandse Broek op Langedijk) werd in de lucht gelaten door Liesl Willocx!!  Liesl zou daar ondertussen al een leuk cadeautje voor gekregen moeten hebben....

De tweede plaats ging naar Dante Luypaert (afstand 133 km, Rhoon in Nederland), op drie eindigde Charlotte Mertens (127 km - Giessenburg (NL)), vierde werd Lotte Robberechts (79 km - Rijsbergen (NL)), op vijf hebben we Aster Luypaert (57 km - Westmalle) en op zes Florien Meys (30 km - Duffel).

 Een dankjewel aan de deelnemers!

 .
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 09 oktober 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Zondag 8 september: Start- en Infodag met Laura Omloop 2636 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Op zondag 8 september werd weer het startschot gegeven voor het nieuwe muziekseizoen in de Kampanje. De vele bezoekers werden getrakteerd op een prettige kennismaking met de lesgevers en op een - ondertussen klassiek geworden - openingsconcertje verzorgd door Jump en opgesmukt door het Kampanjekoor, de Kampanjedansertjes en de kids van de muziekinitiatie.  De - zeer geslaagde - presentatie was in handen van Laura Omloop, die uiteraard ook zelf een paar nummers ten beste gaf.

Aan de inschrijfbalie was het wat rustiger.  Niet omdat we dit jaar minder leerlingen over de vloer krijgen (die zijn immers met een dikke 600), maar omdat de meeste mensen zich vooraf via de website al hadden ingeschreven. Tof, die nieuwe technologieën!.
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 09 oktober 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
21 juli - 2 augustus: Danscocktail 2268 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

De Kampanje-danscocktail was weer eens een voltreffer.  Een hele week kunnen de kids de hele dag allerlei keileuke (dans)activiteiten doen onder lelding van een heel team animatoren van het huis.

De foto's van de eerste week staan online. U kunt ze hier bekijken..
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 01 augustus 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Inschrijvingen 11415 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

INSCHRIJVINGEN 2018-2019

De inschrijvingen voor het muziekjaar 2018-2019 zijn afgesloten.

De inschrijvingen voor het werkjaar 2019-2020 starten in juni.

 

Huidige leden ontvangen een link in hun mailbox waarmee ze kunnen inschrijven.

Wie als bestaand lid begin juni nog geen inschrijvingslink ontving stuurt best een mailtje naar info@dekampanje.be

 

Nieuwe leden kunnen inschrijven eind juni. De exacte data worden later meegedeeld.

 

Het Kampanjeteam

Indien u nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar info@dekampanje.be..
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 01 augustus 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
23 juni: Afsluitdag 920 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Het muziekjaar zit er weer op en dat wilden we in de Kampanje op gepaste wijze vieren.  En dat vieren deden we met een concertje. 

De jonkies van de muziekinitiatie beten de spits af onder leiding van Lien.  Dat zijn de jongens en meisjes die over een paar jaar - hopelijk - het mooie muziekweer gaan maken in onze vereniging. Vervolgens lieten de muzikanten notenleer van Katlijn hun gesmeerde stemgeluid horen, samen met dat van het koor onder leiding van Kim.  Afsluiten in schoonheid deden we dan met de jongelui van Eva, die trouwens haar laatste dirigeerwapenfeit ten beste gaf voor "haar" Accentertjes.

En nu genieten van de vakantie!

Hier kunt u de foto's bekijken..
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 24 juni 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
2/06: Afscheid van Joris Jacobs en Eva Rottiers 1381 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Afscheid nemen is nooit leuk, maar als het gepaard gaat met een feestje, lijkt het ineens een beetje beter te verteren. Al is het maar, omdat een beetje eten en drinken onze gedachten even kunnen doen afdwalen. Dus vierden we die zondag het afscheid van 2 van onze meest actieve en geliefde krachten: Accent-dirigente Eva en Jump-dirigent Joris.

 

De carrière van Eva in De Kampanje beschrijven is eigenlijk een onbegonnen werk: muzikante, lerares dwarsfluit, lid van het weekendteam, roadie, helpende hand, bestuurslid, dirigente,… het is dan ook bijzonder jammer dat Eva een punt zet achter haar activiteiten in onze vereniging. Of beter gezegd: een puntje zet. Want dochterlief en manlief blijven actief in de vereniging en zij zelf blijft ook helpende hand eerste klas!

Eva, een heel gemeende ‘dikke dankjewel’ voor je jaaaaaarenlange inzet!

 

Joris’ verhaal in de Kampanje begon in maart 2006. Met een ongeziene inzet en enthousiasme stoomde hij jaar na jaar de Jumpers klaar. De ideale combinatie én timing van lolbroekerij en vakmanschap in één man vervat… het kàn! Wij zijn bijzonder blij het voorrecht gehad te hebben om deze Ninovieter in onze rangen te kunnen tellen. Het ga je goed, Joris!

 

De opvolging van beide monumenten is echter verzekerd: Accent zal vanaf nu geleid worden door Lore de Lombaert en Fabio Di Meo wordt de nieuwe Jump-kapitein!.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 04 juni 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Zaterdag 27 april: Sterren vertellen... met Laura Omloop 1024 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Zaterdagavond speelde Jump met het hoofd in de sterren tegen de sterren op de sterren van de hemel tijdens “Sterren vertellen”, een heerlijk bijna twee uur durend spektakel waarbij Joris Jacobs en zijn Jumpers eens lieten zien wat ze zoal in de muzikale kast zitten hebben.  Daar haalde Joris zelve nog een alleraardigst Funiculì Funiculà uit.  Hij blijft toch verrassen, de Ninoofse rakker!

Laura Omloop zorgde dan voor de apotheose van de avond. Onder Jump-begeleiding bracht ze een paar van haar bekendste nummers en enkele liedjes uit haar nieuwste cd “Klaar voor!”. De (jonge) fans in de zaal konden hun geluk niet op!

We zouden het verslagje over deze zeer geslaagde avond niet willen afsluiten zonder de muzikanten van Accent+ onder leiding van Hendrik Sooghen, de dansertjes, het Kampanje-koor en presentatrice Nore De Corte te vermelden die de hele show extra luister hebben meegegeven.

Een superavond, zonder meer!.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 30 april 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
26 januari: ledenfeest 907 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

De vaste jaarlijkse afspraak voor de leden die eens lekker willen tafelen in de Kampanje en aansluitend ook eens lekker willen dansen...  Iets minder volk dan gewoonlijk dit jaar, maar dat iets minder volk bleef dan wel ook iets langer op de dansvloer!

En voor een inleidend woordeke fijn, moest ge bij onze voorzitter Pieter zijn.

Een pluim ook voor de mensen die instonden voor het Italiaanse feestbuffet!  Heeeeeerlijk!.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 27 januari 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
30 december: Jump in Zandhoven 822 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot
De voorlaatste dag van 2012 werd er nog fijn geconcerteerd door Jump. Onze ferm uit de kluiten gewassen jeugdband trok met maar liefst 37 muzikanten naar Zandhoven om er nog eens ferm op te treden voor de mensen in het zorgcentrum ‘Domein Hooidonk’. 
De akoestiek in zo’n sporthal is niet meteen opperbest, de gespeelde muziek en sfeer daarentegen: top!
 
Voor de foto’s: klik hier.


.
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 04 januari 2013
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be