CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  21 apr 2019 - 04:07
.
.
.
Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 114 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp De Kampanjenoot

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

. . .
29-31 oktober: Kampanjeweekend 'Tussen Hemel en Hel' 938 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Het zal je maar overkomen!

Sinte Pieter verliest de sleutel van de hemelpoort en roept de Kampanjanen ter hulp, terwijl ook de Duivels belangstelling tonen voor dit stukje metaal!

Geheel volgens de tradities hielpen de Kampanjanen, tussen de talrijke repetities door, de engelen om dit kleinood terug te vinden door het vervullen van een aantal groepsopdrachten. Wie verkiest er in deze hedonistische en energiedure tijden nog rijstpap met gouden lepeltjes boven de gezellige gratis warmte van de hel? Juist…..daarvoor moet ge in …Steenhuffel zijn!
Een dikke merci aan het animatorenteam dat dit weekend weer in een gepast sfeervol kleedje stak!.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 06 november 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
25-27 februari: Gitaristenweekend 1164 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Vrijdag 25 februari trokken 40 dappere gitaristen richting  Ouffet.
Het weekend werd meteen goed ingezet met een heuse breugelavond, gevolgd door een quiz geleid door Xavier met assistentes Poupechouke, Aurore en Bée.
De volgende ochtend konden we na een verfrissende aqua-gym starten met een gitaarsessie.
In de namiddag werd er gewandeld in de regen of gebabbeld en was er tijd voor een generale repetitie van het free-podium.
Na de lekkere goulash was het dan uiteindelijk free-podiumtime! De openingsshow werd verzorgd door de Jackson Five en Cher. Nadien gaven acht groepjes het beste van zichzelf met elk twee liedjes. Dit was ongetwijfeld het leukste moment van het weekend. Ook de jeugd had voor Willy een superlied  geschreven.
Later op de avond was er nog een fuif die duurde tot in de vroege uurtjes.
Zondagochtend zat iedereen, behalve de jeugd (?), met kleine oogjes in Willy’s laatste les.
Na een heleboel hoedjes, afgetrokken broeken, dooie vissen en sprongen was de tijd gekomen om op te ruimen. Een superweekend was het!

.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
16 juni: Afrikaanse jamsessie 1167 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Op 16 juni gaf onze leraar Karel De Ridder een initiatieles voor al wie wou kennismaken met de Afrikaanse djembé.
Wie houdt van muziek maar vooral van ritme kan zich hier zeker in ontspannen.  En je hoeft er zelfs geen notenleer of akkoorden voor te kennen…   


.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
7 mei: Sterren vertellen... 1221 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Zaterdag 7 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse concert van Jump en Accent+: Sterren Vertellen.

Maar anders dan andere jaren, hadden we dit jaar een extra troef: een bekende gaste. Jump, Accent+ en het kinderkoor kregen op het podium het gezelschap van Laura Omloop. In de aanloop naar het concert werden er meer repetities gepland. En hoewel we met z’n allen een tandje moesten bijsteken, keken we erg uit naar het concert. Het was immers de eerste keer dat wij, als Jumpers, samen konden spelen met een bekende artieste. Tijdens de generale repetitie, de dag voor het concert, zagen én hoorden we Laura voor het eerst. En iedereen was meteen onder de indruk: Laura kan fantastisch zingen! Vooral het mooie Ik mis je zo, papa ontroerde duidelijk de hele groep. En bij Zo verliefd barste het feestje natuurlijk los. Af en toe klonk er wel eens een klein foutje of vals nootje, maar we hebben er allemaal van genoten.

Het was een fantastisch concert!.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
12 maart: Klusjesdag 1051 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Definitie: jaarlijks terugkerend Kampanjefenomeen waarbij een groepje klusserdeklussers de handen uit de mouwen steekt om de faciliteiten in de Brouwerijstraat 10 eens een grondige poetsbeurt te geven.

Gaat steeds gepaard met enkele grapjasserijen.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
24 en 25 september: Eetfestijn 1137 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Op 24 en 25 september was het weer tijd voor het Kampanje-eetfestijn, ons jaarlijkse eetfeest waarbij we onze gasten in ruil voor hun centjes (die we o zo nodig hebben om onze vereniging draaiende en gezond te houden) een lekkere en superverzorgde maaltijd aanbieden. 

Onze eters  - we klokten uiteindelijk af op een totaal van 1140 - konden kiezen uit Italiaanse ham, gerookte zalm, steak klaargemaakt op verschillende manieren, koninginnenhapjes, tomaat-garnaal en een reeks lekkere dessertjes. Kortom, aan keuze duidelijk geen gebrek!

Bedankt allemaal voor jullie steun! En ook een dik dankjewel aan de meer dan 120 paar helpende handen, want zonder jullie zouden we dit nooit kunnen klaarspelen!.
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 27 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
4 september: Start- en Infodag 922 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Op zondag 4 september trokken we het nieuwe werkjaar weer officieel op gang met onze Start- en Infodag.

Traditiegetrouw werden onze talloze bezoekers getrakteerd op een mini-optredentje van onze muzikanten, koorkids en dansertjes en werden onze lesgevers voorgesteld. Een en ander werd op een prettige manier aan elkaar gepraat door gastpresentatrice, Ketnetwrapster en bijzonder frisse verschijning Charlotte Leysen.

Daarna konden onze gasten het terrein verkennen en eens hun oor te luisteren leggen bij Joris en zijn Jumpers, Willy en zijn gitaristen, Karel en zijn djembéspelers, Ellen en haar muziekinitiatiekids en Eva en haar Accenters....
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 06 september 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Inschrijvingen werkjaar 2011-2012 168 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

De inschrijvingen voor het werkjaar 2011-2012 zijn gestart.

Om je in te schrijven, klik hier..
. Geplaatst door: Admin
op dinsdag, 09 augustus 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
20 maart: Dansen maar! 1882 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Wie op een doordeweekse dinsdagavond of woensdagnamiddag in De Kampanje komt, die weet het: er wordt hier stevig gedanst! We telden maar  liefst 211 dansers, verdeeld over 5 leeftijdsgroepen, dus ja: er worden bij ons héél wat kilometers afgelegd aan danspasjes!

Natuurlijk is het niet evident om als ouder je kleine (of grotere) spruit aan het werk te zien op een woensdagnamiddag – het is immers “werkendag”, niet?
Daarom boksten dansjuffen Cindy, Leen, Karen, Ruth, Marijn en Eva samen met hun dansers een heuse dansvoorstelling in elkaar!

We vreesden even dat niet alle mensen in de zaal zouden geraken, maar met een beetje wringen lukte het toch. Tweemaal 330 mensen zagen hoe de dansers in 11 nummers het beste van zichzelf gaven! Nummers van o.a. Laura, Regi, Justin Bieber, Abba en Moby passeerden de revue en werden gesmaakt door een hele hoop fiere ouders!

Een dikke ‘bravo’ aan alle dansers en… tot het volgend optreden!

.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 28 maart 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
12 februari: Over songs gesproken... 1728 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Over songs gesproken en …geluisterd

Het bestuur trakteerde iedereen die op een of andere manier bijdraagt tot het functioneren van de muziekvereniging als Valentijnscadeau op een concert waarin artiesten het publiek laten kennismaken met de ontstaansgeschiedenis van nummers die zij gezongen of geschreven hebben.

De getuigenissen kwamen van Kris Wauters, Marc Vanhie, Sarah De Koster en Billie Kawende. Kris, de anders enkel instrumentaal aanwezige bij optredens van Clouseau, liet zich nu kennen van zijn vocale kant en ontpopte zich ook als een boeiend verteller. De anderen moesten voor hem niet onderdoen!

In ware MTV- unplugged- stijl ontstond er een nauwe band tussen de podiumbeesten en het publiek. Wie er niet bij was moet zeker eens naar de concerttournee in de Vlaamse culturele centra.

Lees ook het verslagje van Luc Vergaelen in "lees meer".....
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 13 februari 2011
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be