CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  21 apr 2019 - 04:08
.
.
.
Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 113 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.

Dit is onderwerp De Kampanjenoot

De volgende verhalen zijn gepubliceerd over dit onderwerp.

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

. . .
29 januari: ledenfeest 1690 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Zaterdag 29 januari was het weer eens tijd voor ons ledenfeest. 

In de voormiddag werd door de muzikanten afgestapt - zoals dat heet - bij enkele herbergiers uit de omgeving voor een streepke muziek, meerdere streepkes gerste- en ander nat en vooral veel streepkes plezier.  's Avonds was het dan tijd voor het eigenlijke "eetfeest".  Tijdens het - en het mag gezegd worden - bijzonder lekkere eten, werden de gasten getrakteerd op het traditionele woordeke van de voorzitter, werden oudgedienden Maria en Ivan uitgewuifd, nieuwgediende Lotte verwelkomd en bracht Jean-Pierre ons zijn traditionele powerpointje waaruit blijkt dat onze vereniging het financieel behoorlijk goed doet.  Graag vermelden we ook nog het gesmaakte optreden van ons Kampanje-combo, een mix van jonge en iets minder jonge lui die heel veel plezier beleven aan samenspelen en improviseren, onder leiding van Jerroen Capens.

En daarna liet Joost van Zebedeus zijn demonen los... en zo hebben we ze graag, de losse demonen van Joost op de Kampanje-dansvloer....

 

Of  met de "bewoordselen" van een befaamd bestuurslid-muzikant:

Culinair Bereide Spijzen en Uitzonderlijke Bereidingen Beïnvloedden op het jaarlijks ledenfeest de smaakpapillen van zo’n 110 smullers.
De orthodoxe aanhangers van het Kampanjegeloof begonnen reeds in de voormiddag met een stevige fond en wat babbelwater.
Het combo, nieuwste muzikaal product van onze vereniging, bracht een eerste gesmaakt optreden met jazzy tunes en licht verteerbare solo’s. Na de dis werd er gekeuveld, gemijmerd, geboerd, gedanst…… Wie nog andere ge-s meldt aan de redactie kan “ne schoone prijs” winnen!

MT.
. Geplaatst door: Admin
op donderdag, 03 februari 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
14 januari: repetitie met Zuid-Afrikaanse ster Nádine 1672 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Nádine (spreek uit ‘Needien’) is een populaire Zuid-Afrikaanse zangeres die in haar eigen land tot de topartiesten gerekend mag worden. Ze werkt jaarlijks een dikke honderd concerten af en heeft ondertussen al 2 gouden  en 2 platina albums op haar actief.

We leerden haar kennen via haar manager Hugo Foets en zijn bureau King Entertainment, ook de manager van onder andere Clouseau…. Enfin, bij een bezoek aan België kwam Nádine eens mee repeteren en omdat het met deze schone van de onderkant van de wereldbol zo goed klikte, werden plannen gesmeed voor een heuse samenwerking! In het najaar van 2011 brengt Nádine een kerst-cd uit en wij mogen daar een paar nummers van inspelen.

Bovendien staat een reeks concerten gepland in Nederland, België en Zuid-Afrika.  En als alles een beetje meezit, doet CBS mee!  Maar meer daarover later…  En ondertussen wordt er lekker gerepeteerd….

Zie ook www.nadine.net.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 16 januari 2011
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
30 oktober - 1 november: Weekend in Vaalbeek 1432 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Jaaaaaren geleden viel onze planeet ten prooi aan allerlei tuig. De wereld leek naar de knoppen!  Maar toen stonden 4 superhelden op uit het puin: Superman, de Hulk, Wonder Woman en Zorro.  Zij maakten snel schoon schip en veegden het geboefte onder de mat.  Sindsdien was onze wereld weer de hemel op aarde: geen misdaad, geen geweld, ...  Onze superhelden werden een dagje ouder, ze hadden niks om handen, de verveling sloeg toe...Tot plots....  een nieuwe opperschurk de kop opstak: Crapulus.  Met zijn zwarte bende had hij zowaar een hypnosebom ontwikkeld die op 1 november om 4 uur in de namiddag zou ontploffen in Vaalbeek!  Onze oude Supers wisten even niet waar ze het hadden.  Maar toen kregen ze een geniale inval!  De Kampanjanen zouden hen helpen om 3 nieuwe jonge helden op te leiden.  Ze zouden dat doen op een geheime plaats... in Vaalbeek....

 

Zie ook ons fotoalbum, met een hele rist nieuwe foto's!!!!.
. Geplaatst door: Admin
op zondag, 07 november 2010
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Notenleer voor volwassenen 265 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Nieuw!

Op vrijdag 16 oktober starten we met een cursus notenleer voor volwassenen. Er is totaal geen voorkennis vereist.

Meer info bij Katlijn: lessen@dekampanje.be.
. Geplaatst door: Admin
op woensdag, 29 september 2010
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
zondag 5 september: Start- en Infodag 1478 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot Op zondag 5 september werd het nieuwe muziekseizoen weer feestelijk in gang geschoten met onze Start- en Infodag.  Gastpresentatrice deze keer was – een aanvankelijk wat onwennige - Véronique Leysen (Roxanne uit Spring; Marie-Claire uit Amika).  

.
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 20 september 2010
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
1 mei: Sterren vertellen 1370 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Zaterdag 1 mei was het zover: het eerste avondconcert van Accent en Jump, in het kader van de Week van de amateurkunsten, met de naam “Sterren Vertellen”.

De affiches zagen er alvast veelbelovend uit! Goed voorbereid, dat waren we ook: naast de wekelijkse repetities op zondag, kwamen er de weken voor het concert ook nog extra dinsdagrepetities bij. En goesting, die was zeker aanwezig! Niets kon dus mislopen, wij waren er klaar voor!

Het moest en zou een muzikale, sfeervolle maar vooral leuke avond worden... En dat werd het ook. Accent opende enthousiast het concert met echte Accentklassiekers als “Fietser in Moskou” en “Chinees in Parijs”. Daarna lieten wij, de Jumpers, een stukje van ons kunnen zien met liedjes als “The Lord of The Rings”, Gladiators” en “Something Stupid”. Ook Enya en Manon, de presentatrices van dienst, de leerlingen notenleer, die het alom bekende liedje “Do re mi” zongen, Sara De Wit, die zich liet opmerken door een prachtige fluitsolo

en Joris, onze fantastische dirigent, gaven het beste van zichzelf. De sfeer, die zat absoluut goed, voor en vooral) achter de schermen. En met een toepasselijk “Goedenacht, vaarwel” eindigden we onze eigen “Sterren Vertellen".

 

Kijk ook eens in onze fotogalerij....
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 30 juli 2010
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
17 april: Klusjesdag 1373 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Onze Kampanje kon weer eens een poetsbeurt gebruiken. En er werd niet alleen duchtig gepoetst, geschrobd, geveegd en gecontainerd (nvdr: allerlei al dan niet definieerbare rommel in een afvalcontainer kieperen), maar ook veel leute gemaakt en er werden zelfs zeldzame dieren ontdekt! Waar klussen al niet goed voor is…

Bekijk ook eens onze fotogalerij....
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 30 juli 2010
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
11 april: Jump feliciteert de vormelingen 1436 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Het waait hard wanneer we met een groep van ongeveer 20 jumpers naar het kerkplein vertrekken, vastberaden een spetterend optreden te geven voor onze vormelingen. In onze kleurrijke T-shirts en onze pupiters vol wasspelden tegen de wind, stonden we vol spanning buiten te wachten. Wanneer de vormelingen even later buiten kwamen, speelden we enthousiast en vol overtuiging enkele van onze leukste nummers en meteen volgde er een deugddoend applaus. De terugtocht naar de Kampanje was hilarisch. En terwijl de vormelingen uitgebreid feestvierden en cadeautjes uitpakten, werd er in de bar nog lang nagepraat bij een zakje chips en een glas cola.

 

Zie ook onze fotogalerij....
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 30 juli 2010
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
25 april: CBS met Clouseau op Benji-Fun 1606 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

Benji-Fun is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in extreme attracties zoals onder andere elastiekspringen en bestaat 20 jaar. Reden dus om te vieren!

En gevierd werd er in Zonhoven, de thuisbasis. Op een gigantisch terrein konden de bezoekers allerlei activiteiten uitproberen: benji-springen, springkastelen, ... Er waren allerlei optredens, en het nodige natje en droogje waren ook voorzien. Als “top of the bill” verzorgde CBS met Clouseau de apotheose.

 

Bekijk ook eens de foto's in onze fotogalerij....
. Geplaatst door: Admin
op vrijdag, 30 juli 2010
  
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

. . .
Beste wensen voor 2010 141 x gelezen  
.
.
De Kampanjenoot

De Kampanje wenst jullie het allerbeste voor het komende jaar.

De nieuwjaarsbrief van onze voorzitter vinden jullie door op "Lees meer" te klkken..
. Geplaatst door: Admin
op maandag, 18 januari 2010
  Stuur dit bericht door  
.
.
 

<   1234567891011121314151617181920212223242526272829   >

.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be