CBS
Masters in Music Entertainment
UB2
. Welkom bij vzw De Kampanje  !  22 jan 2022 - 01:39
.
.
.
Covid-19
.

Contactpersoon vereniging:

Pieter Sarens

info@dekampanje.be

+32 477 786 781


Menu
.

Fotogalerij
.

Dagboek
.

Boeking & Info
.

Aanmelden
.
 


Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven!
Problemen met inloggen?

Online
.
We hebben 392 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt inloggen of u gratis registreren door hier te klikken

.
. . .
10-11 maart 2007 : Bestuur op Bezinning
4646 x gelezen
 
.
.
De Kampanjenoot Op zaterdag 10 maart trokken wij met het bestuur van VZW De Kampanje naar een piepklein dorpje in de buurt van Bergen om o­ns daar een weekend lang te gaan bezinnen.

We wilden als bestuur de huidige knelpunten detecteren en oplossen, en, voor zover mogelijk, de toekomstige strategie bepalen van o­nze vereniging.

In verscheidene sessies werden een aantal thema's besproken die hebben geleid tot een aantal doelstellingen en beslissingen. We somden ook een lijst op van alle activiteiten die jaarlijks op o­nze kalender staan (opleidingen, activiteiten die rechtsreeks te maken hebben met muziek of activiteiten eigen aan o­nze vereniging).

Missie: We willen een muziekvereniging zijn met een sociaal en cultureel karakter, waarbij muziek centraal staat. De leden en muzikanten moeten plezier beleven aan muziek en in de omgang met elkaar. We willen een hoge kwaliteit nastreven.     

Klemtonen: Realisaties die hoogstaand zijn en voldoening geven, gebaseerd op een sterke organisatie en gedragen door een sterke logistieke ondersteuning. Diversiteit en vernieuwing staan centraal. De jeugdwerking is zeer belangrijk. Alle leden en muzikanten moeten zich goed voelen in o­nze vereniging. In het bovenstaande willen we uniek zijn.

Deze informatie stelden wij op vrijdag 30 maart voor aan al wie met o­nze vereniging betrokken is.Stuur dit bericht door  
.
. Geplaatst door: Admin op woensdag, 11 april 2007 - 14:23 GMT   .
.
 
.

vzw De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel

Vragen? info@dekampanje.be