Audities K-Dans Company!

Datum & Tijd:
26/06/2023 00:00
Locatie:
De Kampanje
Kostprijs:
gratis

Wat & Waarom:

Tot nu hadden we in De Kampanje enkel het puur recreatieve aanbod. Aan dat recreatieve aanbod verandert niets: de danslessen gaan op dezelfde manier door, er is nog steeds Dansen Maar!, deze dansers kunnen nog steeds deelnemen aan optredens op de Startdag, in de Elisabethzaal, enzoverder. We zijn heel tevreden over die gezellige werking en die blijft onveranderd!

 

We merkten echter dat we iets te weinig uitdaging konden bieden aan de sterkste dansers en dat we te weinig in staat zijn om op korte termijn dansers te laten deelnemen aan optredens (met het CBS-orkest, bijvoorbeeld).

 

Daarom willen we nu ook een aanbod bieden aan de dansers die méér uitdaging nodig hebben, die frequenter willen optreden en die bereid zijn om van de dansrepetities steevast een prioriteit te maken. Hen kansen bieden om te groeien als danser en hen soms in competitie te laten gaan met andere dansers, zowel intern als extern.

Deze dansers krijgen meer mogelijkheden tot optreden, maar dienen ook te kunnen omgaan met het feit dat er soms maar enkele dansers nodig zijn voor een specifieke opdracht, dat er naargelang het optreden extra repetities bij komen, enzoverder.

 

 

Voor wie:

Voor dansers vanaf het 5e leerjaar tot het laatste middelbaar, die slagen in de auditie.

 

Wanneer:

Je volgt nog steeds 1u per week de reguliere les. Daarbovenop komt dit 2e uur, dat zal doorgaan op zaterdagnamiddag van 13u-14u of van 14u-15u. Het exacte uur volgt voor de start van het werkjaar.

 

Prijs:

De kost voor de reguliere dansles bedraagt 125 euro. Voor de extra lessen in deze selectiegroep betaal je 95 euro. Die dien je pas te betalen nadat er 3 lessen zijn doorgegaan.

 

Auditie:

Wens je deel te nemen aan de auditie, dan kan je je daarvoor aanmelden via dit formulier:

https://forms.gle/rVXBaqsEoAc5RkpQA

Dat kan tot 14.06.

Je ontvangt dan vrij snel de opdracht voor de auditie. Die bestaat uit het leren van een opgegeven choreo (je ontvangt een filmpje) en het zelf verder afwerken van die choreo. De audities gaan door op 26 juni.