Feestzaal

Feestzaal & Repetitieruimte

Onze Feestzaal en repetitieruimte draagt dezelfde naam als de vereniging: ‘De Kampanje‘. Hieronder kan je kennis maken met onze infrastructuur. Je kan zelfs even virtueel door De Kampanje wandelen. Wil je in contact komen voor een huur van de zaal of een repetitielokaal, dan kan je onderaan de pagina het contactformulier invullen.

Gebouw

Ons gebouw heeft een moderne architectuur en werd opgetrokken door de vele vrijwillige handen van onze vereniging. Naast het gebouw ligt onze eigen ruime parking. 

Het gebouw is vlot toegankelijk en goed uitgerust voor mindervaliden en beschikt over een laad- en loskade.

Concertzaal

Onze concertzaal vormt de kern van o­nze infrastructuur.

Een ruime (26m op 15m) maar ook zeer gezellige zaal, waar we o­nze thuisconcerten, repetities en activiteiten organiseren. Onze zaal beschikt over een hydraulisch podium dat in de kelder verdwijnt of in de zaal verschijnt.

Concertzaal- De Kampanje
Cafetaria - De Kampanje

Cafetaria

Onze cafetaria staat borg voor de nodige portie gezelligheid na een optreden, repetitie of activiteit.  Een uitnodigend en modern interieur.

Bedrijven of particulieren kunnen de cafetaria afhuren voor allerlei activiteiten.

Leslokalen

Naast de grote podiumzaal beschikt De Kampanje over twee moderne repetitielokalen van 9m op 15m. ‘Basso‘ is het lokaal beneden en beschikt over een ingebouwde beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. ‘Alto‘ is het lokaal boven en beschikt over dansspiegels en een geluidsinstallatie. Beide lokalen beschikken ook over een moderne luchtverversingsinstallatie.

De kleinere lokalen zijn louter bedoeld voor het inrichten van de eigen lessen en worden niet verhuurd.

Leslokalen- De Kampanje
Keuken- De Kampanje

Keukens

De Kampanje heeft 2 keukens: ‘De Kleine Keuken‘ is gelegen naast de cafetaria en kan dienen voor het bereiden van kleine hapjes en snacks die bij de cafetaria horen.

De Grote Keuken‘ is goed uitgerust voor de grote feesten in de zaal.

Loop eens binnen

Verhuur

Vul hier je gegevens en je boodschap in en dan nemen wij spoedig contact met jou op.