No Limits

Wie zijn we

Percussie-ensemble No Limits is een jeugdige muziekgroep met een zeer gevarieerd muziekaanbod: van klassiek tot pop.

Deze band bestaat uit een 15-tal muzikanten en weet steeds weer te verrassen met haar muziek en acts.

Wat doen we

Het muziekaanbod van No Limits is zeer gevarieerd, gaande van klassiek tot pop. Zo speelt No Limits onder andere werken van Bach, maar ook nummers uit bekende films en van bekende popsterren zoals Tina Turner, John Miles, Flashdance, Riverdance en dergelijke.

No Limits weet zowel jong als oud te bekoren. Ook de muzikanten variëren sterk van leeftijd. Zowel kinderen van 10 jaar tot vijftigplussers vinden hun hobby in No Limits.

In al die jaren is No Limits uitgegroeid tot een verrassende muziekgroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Zo is No Limits al enkele keren in de prijzen gevallen!

Dirigent

No Limits wordt in goede muzikale banen geleid door Joachim Mosselman. In 2015 erfde hij het dirigeerstokje van ons percussie-ensemble van zijn vader en sindsdien… geeft hij er een ferme muzikale lap op!

Het bevestigingskamioenschap in Jezus-Eik op 18/10/2015 was het laatste optreden van No Limits olv Charli. Op het einde van het geslaagd optreden – en na 40 jaar dirigeren – gaf Charli zijn dirigeerstokje over aan zijn zoon, Joachim.

Joachim is sedert de prille leeftijd van 6 jaar muzikant bij No Limits, en na bijna 30 jaar muzikant nam hij de taak van muzikale leiding op zich. Joachim heeft piano en percussie gevolgd aan de muziekacademie van Londerzeel waar hij met grootste onderscheiding afstudeerde. Hij heeft ook 1 jaar muziekproducer gestudeerd aan het conservatorium in Gent. In 2004 werd hij Belgisch Kampioen op het solistenkampioenschap percussie georganiseerd door Vlamo.

Met veel gedrevenheid slaagt hij erin zijn passie over te brengen naar de groep jonge slagwerkers!

Meespelen?

Wil je graag meespelen bij No Limits? 

Neem contact op via info@dekampanje.be en dan spreken we concreet af!
No Limits repeteert op vrijdag van 20u00 – 21u30 in Zaal De Kampanje, Brouwerijstraat 10, 1840 Steenhuffel.

Media

Een band voor uw evenement?