K-Dans!

Onze dansafdeling luistert naar de naam ‘K-Dans!’, een samenvoeging van ‘Kampanje’ en ‘Dans’.

Hip hop, jazz, funk, disco en klassieke dans worden afgewisseld en samen verwerkt tot leuke danschoreografieën. Uiteraard wordt de moeilijkheidsgraad aangepast aan de leeftijd. Zo leren de kleinsten op een speelse manier bewegen op muziek en worden zij voorbereid om vanaf het eerste leerjaar meer gestructureerde dansen aan te leren. Minstens één keer per jaar krijgen onze dansers de kans om op een podium te schitteren!

Voor wie?

JEUGDDANS: Iedereen is welkom, vanaf 3,5 jaar tot 25 jaar. De werking van de dansgroepen staat los van de muziekbands. (Al zijn er occasioneel wel bijzonder fijne en uitdagende samenwerkingen!) Danservaring is geen vereiste om deel te nemen aan onze danslessen.

VOLWASSENDANS: deze lessen bieden je de ideale sportieve avond in een ontspannen sfeer. De dansstijlen zijn zeer gevarieerd. (Let wel: het is geen koppeldans). We dansen anderhalf uur en besteden extra aandacht aan een goede warm-up en stretching. Danservaring of een topconditie mogen, maar zijn zeker geen must: iedereen is welkom!

Voor info kan je terecht ter plaatse of via mail op dansen@dekampanje.be 

Het dansteam

Ons dansteam bestaat uit gemotiveerde dansleraren die (bijna) allen actief zijn in het onderwijs. Ze haalden hun diploma ‘dansanimator’ bij Danskant. Voorts verdienden ze hun sporen in diverse academies, bij collega-dansgroepen als Gembada, Dance Industies, Studio100,… Enkelen zijn ook rasechte jeugdproducten van De Kampanje! Je kent hen misschien ook van de Danscocktailweken?

In 2022-2023 bestaat ons enthousiast dansteam uit Eva en Marijn Janssen, Fran Gruyaert, Lara De Smedt, Lien Hofmans, Lore de Lombaert, Lore Vertongen, Lotte Sarens, Marlies Broothaers, Mette-Marie Van Coppenolle, Myrthe Goffin, Sam Pauwels, Sandy Van Buggenhout, Silke Gillade en Yoni Olievier. En Pieter Sarens; al geeft die laatste gelukkig zelf geen dansles :-).

Hier vind je ook de STARTBRIEF en de DANSKALENDER.

ADM_Brief_start dansjaar 2022

Danskalender 22-23

Media